>
BRITS86 bridgereizen in Nederland

Privacyverklaring van BRITS86

Dit is de privacyverklaring van BRITS86.

BRITS86 is gevestigd in de Braspenningstraat 61 1827 JV Alkmaar

Het Kamer van Koophandelnummer van BRITS86 is: Kvk-nummer: 624 66 429. BRITS86 is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens.

Deze verklaring heeft betrekking op gegevens die wij verwerken van klanten van BRITS86, bezoekers van onze website, en alle overige relaties van BRITS86.

Wat is het algemene privacybeleid van BRITS86?

BRITS86 respecteert de privacy van alle bezoekers van haar website www.brits86.nl, van haar (potentiële) klanten en relaties.
BRITS86 stelt de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens voorop en gaat zorgvuldig met uw persoonsgegevens om.
BRITS86 deelt uw gegevens met niemand anders dan BRITS86.
BRITS86 is voortdurend op zoek naar manieren om haar dienstverlening te verbeteren en deze zoveel mogelijk af te stemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften. Daarbij houdt BRITS86 altijd rekening met uw privacy en houdt zich aan de eisen van de toepasselijke gegevensbeschermingswetgeving.

Wanneer verzamelen wij uw persoonsgegevens en hoe komen we hieraan?
BRITS86 verwerkt uw persoonsgegevens omdat u:
gebruik maakt of wil gaan maken van haar diensten;
u gegevens invult of achterlaat via gangbare kanalen, zoals e-mail, de website of per telefoon;
de website van BRITS86 bezoekt;
een zakelijke relatie met BRITS86 hebt;
lid bent van het bestuur van een bridgeclub. We maken daarbij gebruik van de mailadressen, duie bij de clubs vermeld staan op hun website.
solliciteert bij BRITS86.

De meeste gegevens die we van u verzamelen, levert u zelf aan. Om welke gegevens dat gaat is afhankelijk van de specifieke dienstverlening.

In bepaalde gevallen kunnen we de gegevens uit onze database halen, zodat u niet steeds opnieuw u gegevens hoeft aan te leveren.

Voor welke doelen verzamelen we uw persoonsgegevens?
BRITS86 verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
Communicatie. We gebruiken u contactgegevens om contact met u op te kunnen nemen als dat noodzakelijk is, bijvoorbeeld voor de afwikkeling van een boeking of een annulering.

Verder om u te informeren over onze dienstverlening en om u op de hoogte te stellen van acties en aanbiedingen.
Daarnaast gebruiken we uw telefoonnummer, als u daar toestemming voor hebt gegeven, om u persoonlijk te informeren over voor uw relevante aanbiedingen.
Of in geval van annulering van een arrangement om contact met u op te nemen

Acquisitie. Om BRITS86 onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten.
Uitvoeren van een boeking. Als u klant of leverancier bent van BRITS86 dan verwerken wij uw gegevens voor de voorbereiding, totstandkoming en uitvoering van de boeking.

Wet- en regelgeving. We verwerken uw persoonsgegevens indien we daartoe op grond van wet- en regelgeving toe verplicht zijn.

Gebruikerservaring website. Om te beoordelen of de website van BRITS86 een optimale gebruikerservaring biedt.

Marketing analyse en onderzoek. We gebruiken uw contact gegevens om u uit te nodigen om mee te doen aan onderzoeken, enquĂȘtes en klantpanels.

Daarnaast gebruiken we aankoopgegevens voor het maken van analyses. Ook gebruiken we uw gegevens voor algemeen marktonderzoek.

Gepersonaliseerde aanbiedingen. We gebruiken uw boekingsgegevens om aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw voorkeuren en interesses.

Wat zijn de grondslagen voor de verwerkingen?
Wij verwerken uw gegevens omdat wij deze gegevens nodig hebben voor het aangaan of het uitvoeren van de overeenkomst met u, omdat wij een wettelijke verplichting hebben, u daartoe toestemming hebt verleend of omdat wij daar een gerechtvaardigd belang voor hebben.

Als u BRITS86 toestemming hebt gegeven om voor bepaalde doelen uw persoonsgegevens te verwerken, dan kun u deze toestemming op ieder moment intrekken op dezelfde wijze als waarop u deze hebt verstrekt. Of natuurlijk door middel van een mailtje of telefoontje aan BRITS86

Om welke processen draait het en welke persoonsgegevens verzamelt BRITS86?
BRITS86 verwerkt uw persoonsgegevens bij verschillende processen. Hieronder tref u een overzicht aan van de belangrijkste processen.
1. Vragen over onze arrangementen
Bij BRITS86 kunt u terecht voor al uw vragen, opmerkingen en klachten over onze arrangementen.

2. Folders
We informeren u graag over onze arrangementen. Hiervoor gebruiken we uw contactgegevens die u aan ons hebt verstrekt bij de boeking.
Als u hebt aangegeven onze folder per post te willen ontvangen, dan gebruiken we uw adres om de folder toe te sturen. Afmelden voor deze folder kan in een mailtje of via een telefoontje naar BRITS86.

Indien u daarvoor toestemming hebt gegeven, gebruiken we uw e-mailadres om u de folder digitaal te versturen.

Mocht u geen e-mails van BRITS86 meer willen ontvangen dan kunt u zich via de eerst volgende e-mail die u ontvangt afmelden, via de link afmelden alle nieuwsbrieven.

3. Acquisitie
BRITS86 kan u per post of e-mail rechtstreeks benaderen om klant bij haar te worden. BRITS86 maakt hiervoor absoluut geen gebruik van bestanden die zij koopt van derde partijen.

Overigens kun u via een mail of telefoontje altijd bepaalde gegevens wijzigen, corrigeren of andere rechten uitoefenen.

Indien u klachten hebt over onze gegevensverwerking, dan verzoeken wij u dit zo snel mogelijk bij ons melden. Uiteraard hopen we hier samen uit te komen.
Daarnaast bestaat de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Wat als het privacybeleid van BRITS86 wijzigt?
De regels rondom de bescherming van persoonsgegevens en onze diensten kunnen veranderen. Wij behouden ons dan ook het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Deze verklaring is voor het laatst gewijzigd op 22 mei 2018.

|   Leveringsvoorwaarden  |  Contact  |   © 1986-2018 Brits86